Gluteeniton elämä » Reseptejä » Perunarieska

Valmistusohje



Sekoita perunasoseen joukkoon maito, öljy ja suola. Sekoita loput aineet keskenään ja lisää perunasoseseoksen joukkoon.
Nostele kahden lusikan avulla taikinanokareita jauhotetulle pöydälle.
Ripottele nokareiden päälle hiukan gluteenitonta jauhoseosta ja pyörittele palloiksi.
Nosta taikinapallot leivinpaperin päälle pellille ja taputtele ne litteiksi rieskoiksi.
Pistele rieskoja haarukalla ja ripottele halutessasi pinnalle kaurahiutaleita.
Paista 250-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.

Perunarieska 15 kpl

Ainekset



4 dl perunasosetta
1 dl maitoa
1 rkl öljyä
½ tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 dl puhdaskaurahiutaleita tai tattarihiutaleita
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
Pinnalle:
puhdaskaurahiutaleita