Gluteeniton elämä » Reseptejä » Raparperi-kookospaistos

Raparperi-kookospaistos

12 dl (500 g) raparperipaloja
2 dl fariinisokeria
1 tl vanilliinisokeria
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 dl hienoa gluteenitonta jauhoseosta
3 dl (n. 100 g) kookoshiutaleita


Kuori ja paloittele raparperinvarret. Kaada raparperipalat voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija 27 cm). Sekoita fariini- ja vanilliinisokeri joukkoon. Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Sulata margariini pehmeäksi. Sekoita joukkoon loput ainekset. Jaa seos tasaisesti raparperien päälle vuokaan.

Paista 200-asteisessa uunissa vielä 10-15 minuuttia. Tarjoa jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.