Gluteeniton elämä » Reseptejä » Savulohimuffinit

Gluteenittomat savulohimuffinit

12 kpl

150 g kylmäsavustettua kirjolohta
1 prk maustamaton- kasvisrasvatuorejuustoa
3 munaa
2 dl juustoraastetta
1 ½ dl juoksevaa margariinia
1 dl hienonnettua ruohosipulia
½ tl sitruunapippuria
3 dl karkeaa gluteenitonta jauhoseosta
3 tl leivinjauhetta


Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi. Notkista maustamaton tuorejuusto kulhossa lusikalla. Lisää kala, munat, juustoraaste, margariini, ruohosipuli ja pippuri. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seos taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Voitele muffinipellin syvennykset margariinilla. Jaa taikina syvennyksiin. (Voit käyttää myös paperisia muffinivuokia.) Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia.