Gluteeniton elämä » Reseptejä » Suppilovahvero-pekonitortillat

Suppilovahvero-pekonitortillat

Suppilovahvero-pekonitortillat

4 kpl

Täyte:

4-5 dl esikäsiteltyjä suppilovahveroita
1-2 sipulia
1 pkt (170 g) pekonia
ripaus mustapippuria
(suolaa)
3 dl juustoraastetta

4 gluteenitonta tortillaa

Paistamiseen: margariinia


Hienonna suppilovahverot, sipulit ja pekoni. Paista aineksia paistinpannulla, kunnes sienistä lähtevä neste on haihtunut. Mausta täyte mustapippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa.

Ripottele juustoraastetta jokaisen tortillapohjan keskelle ja juustoraasteen päälle sieni-pekonitäytettä. Kääri tortilla tiiviiksi rullaksi ja kiinnistä hammastikulla. Paista tortilloja paistinpannulla tai grillaa ne välillä käännellen niin, että juusto sulaa tortillojen sisällä.

Resepti: Marjo Jokinen
Kuva: Marjo Jokinen