HoReCa ja terveydenhuolto » HoReCa » Aineistopankki

Gluteenitonta turvallisesti

Keliakialiiton Gluteenitonta turvallisesti ruokapalveluissa -projektissa (2014) tuotettiin käytännön ohjeistuksia gluteenittomasta ruoanvalmistuksesta ja jakelusta erilaisissa toimintayksiköissä ja palvelutarpeissa.

- Tarkkana kun kokkaat gluteenittomasti-huoneentaulusta löytyvät gluteenittomassa ruoanvalmistuksessa huomioitavat keskeiset asiat.

[pdf]Tarkkana, kun kokkaat gluteenittomasti, 1451 kb, Päivitetty: 03.11.2014

- Gluteenipitoisia viljoja, ei kiitos -kaavioon on koottu eri ryhmät, jotka käyttävät gluteenitonta ruokavaliota.

[pdf]Gluteenipitoisia viljoja, ei kiitos, 1475 kb, Päivitetty: 04.11.2014

- Ainesosien soveltuvuustaulukosta löytyy elintarvikkeissa käytettäviä raaka-aineita ja ainesosia aakkosjärjestyksessä sekä tietoa niiden soveltuvuudesta gluteenittomaan ruokavalioon.

[pdf]Gluteenittomaan ruokavalioon soveltuvia ja soveltumattomia ainesosia, 596 kb, Päivitetty: 02.11.2014

- Tarkkana tarjoilussa ja jakelussa -huoneentauluista löytyvät ohjeistukset gluteenittoman ruoan tarjoiluun ja jakeluun erilaisissa toimintayksiköissä ja palvelutarpeissa.

[pdf]Tarkkana jakelussa_asumispalvelut, 1447 kb, Päivitetty: 02.11.2014

[pdf]Tarkkana jakelussa_kotihoito, 1446 kb, Päivitetty: 02.11.2014

[pdf]Tarkkana jakelussa_linjastoruokailu, 1447 kb, Päivitetty: 02.11.2014

[pdf]Tarkkana jakelussa_potilaat, 1447 kb, Päivitetty: 02.11.2014

[pdf]Tarkkana jakelussa_päiväkotiruokailu, 1447 kb, Päivitetty: 02.11.2014