Järjestö » Julkaisut ja tuotteet » Kirjat

Kirjat

Hapanleivästä sacherkakkuun HapanleivästäSacherkakkuun
Supersuositun Hapanleivästä Sacherkakkuun - gluteenittomia leivonnaisia -kirjan uusi painos. Kirjan kansi on saanut uuden ilmeen, mutta sisältä löytyy lähes 160 tuttua ja toimivaa reseptiä.
Sidottu, kovakantinen, 141 sivua.
Hinta 25,00 €
Hintaan lisätään toimituskulut.

Suunta - Gluteenittoman hyvinvoinnin työkirja Suunta - gluteenittoman hyvinvoinnin työkirja
Keliakia kuormittaa myös henkisesti ja sosiaalisesti. Keliaakikko päätyy välillä tilanteisiin, joissa herää vahvoja tunteita.
Suunta-työkirja tarjoaa asiantuntijan tekstejä ja pohdintatehtäviä, joista voit saada uusia näkökulmia arjen tilanteisiin. Keliaakikon ääntä työkirjaan tuovat sarjakuvat ja tarinat gluteenittomasta arjesta.
Ilmestynyt 2015, B5, kierrekantinen, 66 sivua.
Hinta 5,00 €.
Hintaan lisätään toimituskulut.
Mitä syödään tänään? Mitä syödään tänään?
Gluteenittomasti-sarjan kolmas osa Mitä tänään syödään? tarjoaa helppoja ja edullisia gluteenittomia reseptejä, jotka tarjoavat vaihtelua arkiruokaan. Lisäksi kirjassa on vinkkejä siihen, miten voi säästää ruokamenoissa ja miten hyödyntää tähteeksi jääneet ruoka-aineet. Sopii kiireelliselle ja säästeliäälle kotikokille!
Ilmestynyt 2014, A5, kierrekantinen, 80 sivua.
Hinta 16,50 €.
Hintaan lisätään toimituskulut.
Kokkaa maailman makuja Kokkaa maailman makuja
Gluteenittomasti -sarjan toinen osa Kokkaa maailman makuja tarjoaa huikeita makuelämyksiä niin Euroopasta kuin kaukomailta. Kirja tutustuttaa lukijan myös erilaisiin raaka-aineisiin. Selkeät ja kokeillut ohjeet johdattavat aloittelevankin kokin makumatkalle!
Ilmestynyt 2012, A5, kierrekantinen, 96 sivua.
Hinta 17,50 €.
Hintaan lisätään toimituskulut.
Gluteenittomasti - Syötävän hyvää leipää Syötävän hyvää leipää
Gluteenittomasti -sarjan ensimmäinen osa Syötävän hyvää leipää sisältää selkeitä ja herkullisia gluteenittomia ohjeita. Kaikki ohjeet ovat koeleivottuja ja helppoja toteuttaa! Kirja sisältää monipuolisesti leipiä, sämpylöitä, patonkeja, rieskoja ja teeleipiä. Ilmestynyt 2011, A5, kierrekantinen, 80 sivua.
Hinta 14,50 €.
Hintaan lisätään toimituskulut.
Tilauslomake