Merkit » Gluteenittoman palvelun merkin saaneet

Gluteenittoman palvelun merkin käyttöoikeuden saaneet

Keliakialiitto on myöntänyt neljälle ensimmäiselle suomalaiselle yritykselle Gluteenittoman palvelun merkin käyttöoikeuden.

Cafe&Catering Soppa ja Sumppi, Rovaniemi

Soppajasumppi

Cafe&Catering Soppa ja Sumppi on kolmevuotias perheyritys, joka muutti kaksi vuotta sitten Ylläkseltä Rovaniemelle. Lounaskahvila toimii täysin gluteenittomasti.

- Leivomme kaiken itse ja totesimme, että täysi gluteenittomuus on meille helpompaa. Gluteenittoman palvelun merkin halusimme, jotta muutkin saavat tietää, että olemme gluteeniton lounaskahvila. Merkki on meille luottamuksen osoitus, kertoo yrittäjä Satu Urasto.

Cafe&Catering Soppa ja Sumppi


Pella´s cafe, Tampere

Pellascafe

Pella´s cafe on toiminut Tampereella kaksi ja puoli vuotta. Pullaa lukuun ottamatta kaikki muu leivotaan gluteenittomista jauhoista. Pella´s cafen suosituimpia gluteenittomia tuotteita ovat kakut, suolaiset piirakat ja brunssi.

- Gluteenittoman palvelun merkki on meille lisäarvo. Jos seurueessa on yksi gluteenitonta ruokavaliota noudattava asiakas, koko ryhmä menee siihen kahvilaan, josta hänkin saa syötävää. Me toimimme maku edellä ja haluamme, että kaikille on maistuvia vaihtoehtoja, kertoo yrittäjä Katriina Pellas.

Pella´s cafe


GeisaRinna, Kotka

GeisaRinna

Leipomo GeisaRinna on toiminut Kotkassa vuoden, ja sen yhteydessä oleva kahvila viisi kuukautta. Yritys leipoo kaiken itse gluteenittomana ja lisä-aineettomana.

”Tiedän, että monet keliaakikot ja vilja-allergiset pelkäävät syödä ulkona. Meillä syötyään he voivat olla varmoja siitä, etteivät he sairastu. Sen takaa nyt myös Gluteenittoman palvelun merkki" sanoo yrittäjä Milla Ullstedt.

GeisaRinna


Sistuskahvila Ruufus, Seinäjoki

Sisustuskahvilaruufus

Sisustuskahvila Ruufus on toiminut kaksi vuotta Seinäjoella. Kaikki alkoi, kun sisustusliikkeen yhteydessä olleesta kahvilasta kysyttiin paljon gluteenitonta. Yritys päätyi leipomaan kaiken gluteenittomana.

”Saamme Gluteenittoman palvelun merkin avulla näkyvyyttä ja hyvää imagoa, kun ulkopuolinen taho on meidät sertifoinut. Yksi asiakas totesi, että hän on tullut keliaakikon taivaaseen. Valikoima saa ihmiset tosi tyytyväisiksi", kertovat yrittäjät Maija Välimäki ja Maikki Haara.

Sisustuskahvila Ruufus

Gluteenittoman palvelun merkki_pieni