Nyt » Uutiset

Leipäkirjan ohjeiden ravintosisällöt julkaistu

31.1.2012 kirjoittanut Sanna Talsta (sanna.talsta a keliakialiitto.fi)
Marraskuussa ilmestyi Keliakialiiton Gluteenittomasti-sarjan ensimmäinen kirja, Syötävän hyvää leipää. Nyt Keliakialiiton verkkosivuilla on julkaistu kirjan leivonnaisten ravintosisällöt.

Ravintosisältötiedoissa ilmoitetaan energia, hiilihydraatit, rasva, kuitu ja suola. Jokaisen ohjeen ravintosisältö ilmoitetaan keskimäärin 100 grammaa kohti.

Syötävän hyvää leipää -kirjan voi tilata Keliakialiitosta. Kirja sisältää selkeitä ja herkullisia gluteenittomia ohjeita sekä käytännön vinkkejä leivontaan. Kaikki ohjeet ovat koeleivottuja ja helppoja toteuttaa. Kirja sisältää monipuolisesti leipiä, sämpylöitä, patonkeja, rieskoja ja teeleipiä.

Ravintosisältötiedot löydät Reseptejä-sivultamme..



« takaisin