Keliakialiiton tutkimusrahaston apurahat haettavana

13.8.2013 kirjoittanut Marika Vanhatalo (marika.vanhatalo a kealiakialiitto.fi)
Keliakialiiton tutkimusrahaston apurahoja vuodelle 2013 voi hakea 30.8.2013 saakka. Keliakialiiton tutkimusrahastosta myönnetään apurahoja keliakiaa koskevaan tieteelliseen tutkimustyöhön.

Tutkimusrahaston varat on saatu lahjoituksina yksityishenkilöiltä.

Apurahoja haetaan Keliakialiitto ry:n liittohallitukselle osoitetulla hakemuksella, johon liitetään hakijan ansioluettelo, yksityiskohtainen tutkimussuunnitelma kustannusarvioineen, selvitys viimeisten viiden vuoden aikana saaduista apurahoista sekä julkaisuluettelo.

Apurahan saanut tutkija sitoutuu antamaan kirjallisen selostuksen apurahan käytöstä Keliakialiiton liittohallitukselle vuoden kuluessa apurahan saamisesta.

Apurahojen hakuaikaa on jatkettu 30.8.2013 saakka. Hakemukset lähetetään osoitteella Keliakialiitto ry, Liittohallitus, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere.

Lisätietoja apurahoista antaa toiminnanjohtaja Leila Kekkonen, p. 03 2541 321 tai leila.kekkonen @ keliakialiitto.fi.