Keliakialiitto hakee Länsi-Suomen aluevastaavan vuorotteluvapaan sijaista

18.2.2015 kirjoittanut Sanna Talsta (sanna.talsta a keliakialiitto.fi)

Keliakialiitto hakee Länsi-Suomen aluevastaavan vuorotteluvapaan sijaista ajalle 4.5.-30.10.2015. Aluevastaavan tehtävänä on vastata liiton aluetoiminnasta Länsi-Suomen alueella. Aluetoimisto sijaitsee Tampereella liiton keskustoimiston yhteydessä.

Aluevastaavan toimenkuvaan kuuluvat muun muassa alueen keliakiayhdistysten toiminnan tukeminen, keliakiaa sairastavien ja heidän läheistensä neuvonta, yhteistyö terveydenhuollon, kaupan ja ravintola-alan sekä tuotevalmistajien kanssa sekä keliakiaan liittyvä tiedotus ja täydennyskoulutus.

Odotamme tehtävään soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa, oma-aloitteisuutta, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, keliakian tuntemusta sekä matkustusvalmiutta. Kokemus järjestötyöstä luetaan eduksi.
Koska kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, valittavan henkilön tulee täyttää tähän vaadittavat ehdot.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 6.3. mennessä sähköpostilla marjo.aspegren(at)keliakialiitto.fi tai postitse Keliakialiitto/Marjo Aspegren, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere. Sähköpostin aihekenttään tai kuoreen tunnus ”hakemus”.

Lisätietoja ma 23.2. ja ma 2.3. klo 14-16: aluevastaava Eija Lindberg, puh. 03 2541 370 tai järjestöpäällikkö Marjo Aspegren, puh. 03 2541 325.

RAY-logo