Haussa vuoden gluteeniton tuote ja yritys tai palvelu

10.8.2016 kirjoittanut Sanna Talsta (sanna.talsta a keliakialiitto.fi)

Mikä gluteeniton tuote, palvelu tai yritys ansaitsee mielestäsi kiitosta ja tunnustusta? Keliakialiitto valitsee jälleen tänä vuonna Vuoden gluteenittoman tuotteen ja Vuoden gluteenittoman palvelun/yrityksen. Graafinen suunnittelija Sonja Tuomi on suunnitellut voittajille uuden logon.

Mikä gluteeniton tuote on ollut maistuva, laadultaan hyvä ja turvallinen? Entä mikä on ehdotuksesi Vuoden gluteenittomaksi palveluksi tai yritykseksi?

Ehdotuksia voivat tehdä sekä kuluttajat että yritykset. Valintaperusteina kilpailussa ovat muun muassa turvallisuus, hygieenisyys, laatu, tuotekehittely, tuotevalikoiman monipuolisuus, asiakaspalvelu, palvelun saatavuus kuluttajalle, innovatiivisuus ja hinta.

Vuoden gluteeniton tuote ja Vuoden gluteeniton palvelu tai yritys -tunnustuksia on jaettu vuodesta 2001 lähtien.

Voittajat valitsee kilpailuraati, johon kuuluu kaksi kuluttajien edustajaa, terveystarkastaja, ravitsemusterapeutti, Keliakialiiton liittohallituksen edustaja ja kaksi Keliakialiiton edustajaa. Voittajat julkistetaan Gluteeniton elämä -messuilla marraskuussa 2016.

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen ja yhteystietoineen pe 16.9. mennessä osoitteeseen: Keliakialiitto ry/ Marjo Jokinen, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere tai marjo.jokinen(at)keliakialiitto.fi