Keliakialiitto hakee aluevastaavan sijaista Kuopioon

5.2.2013 kirjoittanut Marika Vanhatalo (marika.vanhatalo a kealiakialiitto.fi)

Haemme aluevastaavan sijaista äitiys- ja vanhempainvapaan ajaksi 6.5.2013 alkaen aluetoimistoomme Kuopioon. Aluevastaavan tehtävänä on vastata liiton aluetoiminnasta Itä-Suomen alueella.

Aluevastaavan toimenkuvaan kuuluvat muun muassa Itä-Suomen alueen keliakiayhdistysten toiminnan tukeminen, keliakiaa sairastavien ja heidän läheistensä neuvonta, yhteistyö terveydenhuollon, kaupan ja ravintola-alan sekä muiden alan yritysten kanssa sekä keliakiaan liittyvä tiedotus ja täydennyskoulutus.

Odotamme tehtävään soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa, oma-aloitteisuutta, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, keliakian tuntemusta sekä matkustusvalmiutta.
Ravitsemusterapeutin pätevyys sekä kokemus järjestötyöstä luetaan eduksi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 28.2. mennessä os. Keliakialiitto/Marjo Aspegren, Hammareninkatu 7, 33100 Tampere. Lisätietoja aluevastaava Henna Lehikoinen, puh. 03 2541 360 tai järjestöpäällikkö Marjo Aspegren, puh. 03 2541 325.