Keliakia 2013 -messut aukeavat huomenna Tampere-talossa

16.5.2013 kirjoittanut Marika Vanhatalo (marika.vanhatalo a kealiakialiitto.fi)

Messut avaavat monta näkökulmaa gluteenittomaan ruokavalioon ja keliakiaan: mitä eroa on keliakialla ja gluteenisensitiivisyydellä, miten toimivat gluteenittomat palvelut Suomessa tai millainen on vuoden gluteeniton tuote ja palvelu.

Messujen alkajaisiksi perjantaina 17.5. julkistetaan Vuoden 2013 gluteeniton tuote ja Vuoden 2013 gluteeniton palvelu tai yritys -kilpailun voittajat.

Valintaperusteina kilpailussa ovat turvallisuus, hygieenisyys, laatu, tuotekehittely, tuotevalikoiman monipuolisuus, asiakaspalvelu, palvelun saatavuus kuluttajalle, innovatiivisuus ja hinta.

Voittajat valitsee kilpailuraati. Lisäksi voidaan myöntää kunniamainintoja. Kilpailuraatiin kuuluvat Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen edustaja, terveysviranomainen, kaksi kuluttajien edustajaa sekä kaksi Keliakialiiton edustajaa.

Ensimmäisen kerran vuoden gluteeniton tuote valittiin vuonna 2001.

Tutustu monipuoliseen messuohjelmaan:

[pdf]Keliakia 2013 -messujen näytteilleasettajat ja ohjelma, 654 kb, Päivitetty: 08.05.2013

Keliakia 2013 -messut Tampereella, Tampere-talossa 17.–18.5.2013

Messulogo 2013