Gluteeniton kahvila ravintolapäivänä Tampereella

13.2.2014 kirjoittanut Sanna Talsta (sanna.talsta a keliakialiitto.fi)
KeliCafe
Tampereella on avoinna ravintolapäivänä, sunnuntaina 16.2.2014 täysin gluteeniton kahvila. Keliakianuoret pitävät KeliCafé-kahvilaansa avoinna kello 12–15 Keliakialiiton toimistolla (Hammareninkatu 7, Tampere).

- Leivomme myyntiin suolaista piirakkaa, mokkapaloja ja muffinseja. Kaikki KeliCafén tuotteet ovat täysin gluteenittomia, kertoo Keliakianuorten puheenjohtaja Annikki Lensu.

Nuoret heittävät ei-keliaakikoille haasteen: Tule ja maista gluteenittomia antimia, huomaatko mitään eroa vehnäjauhollisiin?

Kahvilassa maksu hoituu käteisellä.

Gluteenittomia herkkuja maistellessa voi tutustua samalla Keliakianuorten valtakunnalliseen toimintaan. Keliakianuoret järjestävät viikonlopputapaamisia, tutustumiskäyntejä ja muita tempauksia. Iältään Keliakianuoret ovat 16–28-vuotiaita.