Keliakialiiton verkkoasiointi uudistuu

8.9.2015 kirjoittanut Sanna Talsta (sanna.talsta a keliakialiitto.fi)

Keliakialiitto on ottanut käyttöön uuden jäsenrekisterin, jonka myötä jäsenet pääsevät katsomaan, tarkistamaan ja muokkaamaan aiempaa enemmän omia jäsenyystietojaan.

Uusi kirjautuminen tulee käyttöön tämän viikon aikana. Jäsensivuille kirjaudutaan Keliakialiiton verkkosivujen kautta, kuten ennenkin. Käyttäjätunnuksena säilyy henkilökohtainen jäsennumero, joka löytyy jäsenkortista tai Keliakia-lehden takakannesta. Salasana on ensimmäisellä kirjautumiskerralla oma postinumero. Salasana vaihdetaan itselle mieleiseksi ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Verkkoasiointi_iso
Uusi kirjautuminen näyttää tältä. Kirjautuminen uuteen verkkoasiointiin on mahdollista viikon 37 loppuun mennessä.

Jos kirjautumisen kanssa on ongelmia, kannattaa olla yhteydessä Keliakialiittoon, keskus(at)keliakialiitto.fi.

Omat tiedot -osion lisäksi Keliakialiiton jäsensivuilla on

- paljon ajankohtaista tietoa
- Keliakia-lehdet selailtavina näköisversioina
- keskustelupalsta