Toiminta » Lastentoiminta » Juhlavuoden tapahtuma lapsiperheille 13.8.16

Juhlavuoden tapahtuma lapsiperheille

Keliakialiitto järjestää 40-vuotisjuhlavuoden tapahtuman Särkänniemessä 13.8.16

Särkänniemi täyttyy elokuisena lauantaina gluteenittomista huvittelijoista. Tulkaa mukaan koko perheen voimin!

Juhlapäivänä saat elämysrannekkeet alennettuun hintaan Näsinneulan aulainfosta klo 12 alkaen alennettuun hintaan koodilla ”Keliakialiitto 40v”. Elämysranneke (100–120 cm) 29 € ja Elämysranneke (yli 120 cm) 35 €.

Särkänniemen huvipuistoalueelle pääsee tapahtumapäivänä klo 12 alkaen. Sisäänpääsy on ilmainen.

Särkänniemen Maisemaravintola Välke tarjoaa gluteenittoman lihapullabuffetin kello 13 alkaen kaikille tapahtumaan osallistujille.

Gluteenittomia leivoksia ja kakkuja on tarjolla Koiramäen Kahvila von Guggelböössä ja huvilaitealueella Torikahvilassa.

Keliakialiiton infotiski sijaitsee Planetaarion sisäänkäynnin edustalla klo 13-16. Tule moikkaamaan Keliakialiiton väkeä!

Tapahtuman mahdollistaa Odd Fellow Lastenrahastosäätiön tuki.

Lisätietoja: kuntoutus a keliakialiitto.fi p. 03 2541 323

Elämysrannekkeet on arvottu

Arvoimme elämysrannekkeita juhlavuoden teeman mukaisesti yhteensä 40:lle keliakiaa sairastavan lapsen perheelle. Kaikille osallistujille on ilmoitettu arvonnan tuloksista. Arvontaan osallistui yhteensä 154 perhettä. Onnea voittajille!

Tervetuloa yhteiseen juhlatapahtumaan!

Särkänniemi_Tornado