- Aika —
- Järjestäjä Keliakialiitto
Gluteenittomien jauhojen salat – opi käyttämään erilaisia jauhoja leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa!
Ajankohta: Torstaina 16.4. klo 18.00
Pureudumme gluteenittomien jauhojen ja jauhoseosten eroihin sekä siihen, miten valita oikea jauho leivonnaiseen tai suurustukseen. Saat käytännön vinkkejä jauhojen vaihtamiseen ja opit välttämään yleisimmät sudenkuopat.
Aiheeseen sinut johdattelee Keliakialiiton HoReCa-asiantuntija, restonomi Eija Lindberg.
Ilmoittautuminen webinaariin
Ilmoittaudu webinaariin 16.4. kello 12 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu Keliakialiiton sähköisen jäsenkortin kautta.
Mene osoitteeseen: oma.keliakialiitto.fi(avautuu uuteen ikkunaan). Pääset kirjautumaan myös Keliakialiiton verkkosivujen oikeasta yläkulmasta Kirjaudu-painikkeesta.
Oletko uusi sähköisen jäsenkortin käyttäjä? Paina linkkiä "Tilaa uusi salasana". Sähköpostiisi lähetetään varmistuskoodi, joka sinun tulee syöttää seuraavalle sivulle. Selainta tai välilehteä ei saa sulkea missään vaiheessa prosessia. Tarkista roskapostikansio, jos sähköpostia ei näy. Seuraa kirjautumisohjeita ja määritä uusi salasana.