Junien gluteeniton tarjonta painottuu ruoka-annoksiin

Uutisen tyyppi: Uutinen

Kaukoliikenteen junissa asiakkaita palvelee joko ravintolavaunu tai myyntikärry. Gluteenittomien tuotteiden kysyntä on kasvanut, kertoo Avecran tuotepäällikkö Ari Lappalainen. Avecra hoitaa rautateiden ravintola- ja kahvilapalveluita.

  • Julkaistu
  • Teksti Keliakialiitto
  • Kuvat Heidi Hölsömäki
Junatarjoilija Leila Rantanen täyttää gluteenittoman sämpylän eri pöydällä kuin tavanomaiset kinkkuleivät. Gluteenittomuus on hänelle tuttua myös lähipiiristä.
Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.
Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.