Gluteeniton bataatti-kookoscurry
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
500 g | bataattia |
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
2 rkl | öljyä |
2 tl | raastettua inkivääriä |
2 rkl | intialaista currytahnaa |
1 prk (400 g) | kookosmaitoa |
3 | tomaattia |
½ | punainen chili |
50 g | tuoretta pinaattia |
Kuori ja kuutioi bataatit. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista bataatteja hetki pannulla öljyssä, jotta ne hieman kypsyvät. Lisää joukkoon sipulit, raastettu inkivääri ja currytahna. Kääntele seosta muutama minuutti.
Lisää kookosmaito. Anna kypsyä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia välillä sekoittaen tai kunnes bataatit tuntuvat lähes kypsiltä. Kuutioi tomaatti, hienonna chili ja pinaatit ja lisää ne joukkoon. Kuumenna curry kiehuvaksi. Tarjoa riisin kera.
Resepti: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Kuva: Studio Sami Helenius Oy
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Salaatit ja alkuruoat Gluteeniton kvinoa-tabbouleh
-
Muut leivät Gluteeniton focaccia
-
Arkiruokaa Gluteeniton chili sin carne linsseistä
-
Pääruoat Gluteeniton bataattipelti
-
Kausileivonnaiset Gluteeniton siemennäkkäri