Gluteeniton chorizo-vuohenjuustopiirakka
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 uunipellillinen | |
Pohja: | Noin 500 g valmista gluteenitonta lehtitaikinaa (pakaste) |
Täyte: | |
4 rkl | punaista pestokastiketta |
250 g | kirsikkatomaatteja |
200 g | vuohenjuustoa |
100 g | chorizomakkaraa |
1 dl | saksanpähkinöitä |
Pinnalle: | |
2 rkl | balsamicokastiketta |
rucolaa |
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kaulitse taikina leivinpaperin päälle uunipellin kokoiseksi yhtenäiseksi levyksi. Leikkaa tomaatit puoliksi, viipaloi vuohenjuusto ja makkara. Levitä taikinalevylle pestokastike, tomaatit, juusto ja makkara.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Rouhi saksanpähkinät ja ripottele ne piirakan pinnalle paistamisen loppuvaiheessa. Koristele piirakka balsamicokastikkeella ja rucolan lehdillä.
Resepti: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Kuva: Studio Sami Helenius Oy
Gluteenittomasti - Tarjolla pientä suolaista -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton vuohenjuustokakku
-
Kausileivonnaiset Gluteeniton kookos-kuningatarpiirakka
-
Kakut Gluteeniton Kinder-piirakka
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton halloum-mansikkasalaattipiirakka