Gluteeniton marjamalja

Valmistusaineet

4 annosta

Määrä Ainesosa
100–150 g gluteenittomia keksejä
50 g sulatettua margariinia
Täyte
2 dl vispikermaa
2 dl maustamatonta jogurttia
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
½ sitruunanmehu
1–2 tl sitruunan raastettua kuorta
250 g mansikoita
Koristeeksi
sitruunamelissaa

Hienonna keksit ja sekoita niiden joukkoon sulatettu margariini.

Vaahdota kuohukerma. Sekoita jogurtin joukkoon sokerit sekä sitruunan mehu ja raastettu kuori.
Kääntele kermavaahto joukkoon.

Viipaloi mansikat.

Kokoa ainekset maljaan tai lasiin kerroksittain; pohjalle keksimurua, sitten mansikoita, jogurtti-kermavaahtoa ja pinnalle mansikoita. Koristele sitruunamelissalla.

Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto.

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.