Gluteeniton munakas mikrossa

Valmistusaineet

2 annosta

Määrä Ainesosa
2 kananmunaa
2 rkl vettä tai maitoa
50 g kinkkusuikaleita
ripaus kuivattua basilikaa, oreganoa tai timjamia
ripaus mustapippurirouhetta
ripaus suolaa

Riko kananmunat kulhoon. Lisää vesi tai maito ja sekoita haarukalla. Lisää kinkkusuikaleet ja mausteet. Sekoita seos haarukalla.  

Voitele kaksi mikroaaltouuniin sopivaa pyöreää pientä kulhoa tai kahvikuppia. Jaa munakasmassa kuppeihin. Kypsennä mikroaaltouunissa (800 W) noin 4 minuuttia.  

Vinkki! Voit vaihdella munakkaan täytteitä käyttämällä kinkun tilalla esimerkiksi juustoraastetta, nakkeja, tomaattia, paprikaa jne.  

Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto.

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.