Gluteeniton mustaherukkavispipuuro

Valmistusaineet

4 annosta

Määrä Ainesosa
1 dl vettä
250 g mustaherukoita pakasteena
1½ dl sokeria
½ tl suolaa
3⅔ dl gluteenitonta kauralesettä

Mittaa vesi, mustaherukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kauraleseet koko ajan sekoittaen.
Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuutin ajan ja välillä sekoittaen.
Jäähdytä puuroa ja vatkaa kuohkeaksi.

Resepti ja kuva: Sirpa Gylling, Keliakialiitto

Ruokaohjeen ravintoarvo 100 g kohden

Kokonaisrasva

2,61 g

Rasvasta tyydyttynyttä:

0,42 g

Hiilihydraatit:

38,20 g
Suola: 0,49 g


Annoksen hinta

4 annoksen hinta yhteensä on alle 2,50 euroa. Hinta perustuu alkuvuoden 2023 hintatietoihin.

Lisätietoa edullisesta ja terveellisestä gluteenittomasta arkiruoasta

Täältä löydät lisätietoa mahdollisimman edullisesta ja ravitsemussuositusten mukaisesta gluteenittomasta arkiruoasta.

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.