Gluteeniton suklaakakku
Kaupallinen yhteistyö Fria Bröd AB
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
3 Fria | mutakakkua |
500 g | tuoreita kesämarjoja |
Mascarponekerma: | |
400 g | mascarponejuustoa |
3 rkl | tomusokeria |
sitruunan raastettu kuori | |
4 dl | kuohukermaa |
20–24 hengelle
Vatkaa mascarponejuusto, tomusokeri ja sitruunan raastettu kuori vaahdoksi. Lisää kerma ja jatka vatkaamista, kunnes koostumus on levitettävä. Kokoa mutakakkupohjista, mascarponekermasta ja marjoista täytekakku. Ennen tarjoilua sirottele halutessasi hieman tomusokeria kakun päälle.
Tutustu Fria Bröd AB:n gluteenittomiin resepteihin täällä!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat kakkutikkarit
-
Jälkiruoat Gluteenittomat köyhät ritarit
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton hampurilainen, vegaaninen
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Jälkiruoat Gluteeniton retkiruokaresepti: Marjat pannulla