Gluteenittomat vegaaniset joulupiparit

Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 dl | siirappia |
4 rkl | margariinia |
1 tl | piparkakkumaustetta |
1 dl | riisijauhoa |
2 dl | tattarijauhoa |
Joulupiparit (munaton, maidoton, vegaaninen)
Vatkaa siirappia muutama minuutti sähkövatkaimella niin, että siirappi muuttuu vaaleaksi.
Lisää sulatettu margariini ja vatkaa hetki. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Laita taikina jääkaappiin vähintään tunniksi.
Kaulitse taikina ohueksi levyksi jauhotetulla pöydällä ja ota siitä muotilla piparkakkuja. Paista piparkakkuja 200-asteisessa uunissa 6-7 minuuttia.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton hernekeitto kuivatuista herneistä
-
Arkiruokaa Keliakiaviikon resepti: Gluteenittomat palsternakkasämpylät
-
Arkiruokaa Gluteeniton kauratortillalettu
-
Leivät Gluteeniton focaccia yön yli
-
Muut leivät Gluteeniton focaccia