Gluteenittomat kakkutikkarit
Kaupallinen yhteistyö Fria Bröd AB
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 | Frian mutakakku |
1–2 rkl | tuorejuustoa |
ripaus | merisuolaa |
300 g | valinnaista suklaata |
strösseleitä | |
10 | grillitikkua tai muita pitkiä tikkuja |
Noin 20 kakkutikkaria
Sekoita mutakakku, suola ja tuorejuusto monitoimikoneessa. Lisää tuorejuustoa vähän kerrallaan, kunnes saat muotoiltavan koostumuksen. Pyöritä taikinasta palloja. Aseta ne lautaselle ja laita lautanen jääkaappiin 30–40 minuutiksi.
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Kasta grillitikunpää suklaaseen ja työnnä sen jälkeen kiinni taikinapalloon. Anna jähmettyä, jotta tikku pysyy pallossa. Tee sama kaikille palloille. Kasta sen jälkeen pallot suklaaseen ja kopista ylimääräiset suklaat pois. Koristele strösseleillä ennen kuin suklaa jähmettyy. Aseta kakkutikkarit lautaselle tai pystyasentoon esimerkiksi styroksikuutioon jähmettymään.
Vinkki! Muista tarkistaa strösseleiden gluteenittomuus!
Tutustu Fia Bröd AB:n gluteenittomiin resepteihin täällä!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton suklaakakku
-
Jälkiruoat Gluteenittomat köyhät ritarit
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton hampurilainen, vegaaninen
-
Puurot Myllärin gluteeniton vispipuuro
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton kylmäsavulohitahna siemennäkkärille