Gluteenittomat kana-caesar wrapit

Valmistusaineet

8 kappaletta

Määrä Ainesosa
4 isoa gluteenitonta tortillapohjaa (halkaisija 23 cm)
Täyte:
öljyä paistamiseen
800 g marinoituja broilerin fileesuikaleita (gluteeniton)
1 ruukku roomansalaattia
1 dl (50 g) parmesanlastuja
Caesar-kastike:
1 kananmunan keltuainen
1 dl öljyä
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
1 rkl vettä
½ rkl valkoviinietikkaa
1 tl sinappia
1 tl kapriksia
ripaus mustapippurirouhetta, suolaa ja sokeria

Paista fileesuikaleet öljyssä pannulla, kunnes ne ovat kypsiä.

Valmista kastike: laita kaikki ainekset kapeaan, korkeaan astiaan. Sekoita sauvasekoittimella, kunnes koostumus on kermaista ja kastike saa vaalean värin.

Huuhdo salaatinlehdet, valuta hyvin ja revi kulhoon. Lisää yksi ruokalusikallinen kastiketta ja parmesanlastut salaatin joukkoon. Sekoita varovasti käännellen.

Levitä kastiketta lusikalla yksi ruokalusikallinen kullekin tortillapohjalle. Jaa täyte tortilloille. Taita tortillan sivut ja alareuna hieman täytteen päälle. Kääri tortilla rullalle alareunasta aloittaen ja leikkaa wrapit halutessasi keskeltä puoliksi.

Vinkki! Saat wrapista kevyemmän korvaamalla kastikkeen esimerkiksi tuorejuustolla, turkkilaisella jogurtilla jne.
Käytä wrappien täytteenä vaihdellen lihaa, kalaa ja kasviksia.

Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.