Gluteenittomat kana-caesar wrapit
Valmistusaineet
8 kappaletta
Huom! Varmista alkuperäisestä ohjeesta aineiden mittasuhteet. Annoslaskuri perustuu tekniseen laskukaavaan eikä se muuta ohjeen tekstiä. Annosmäärän muuttaminen voi vaikuttaa myös paistoastian kokoon ja kypsennysaikaan. Voimme vastata vain alkuperäisten ohjeiden laadusta.
Määrä | Ainesosa |
---|---|
4 | isoa gluteenitonta tortillapohjaa (halkaisija 23 cm) |
Täyte: | |
öljyä paistamiseen | |
800 g | marinoituja broilerin fileesuikaleita (gluteeniton) |
1 | ruukku roomansalaattia |
1 dl (50 g) | parmesanlastuja |
Caesar-kastike: | |
1 | kananmunan keltuainen |
1 dl | öljyä |
1 | hienonnettu valkosipulinkynsi |
1 rkl | vettä |
½ rkl | valkoviinietikkaa |
1 tl | sinappia |
1 tl | kapriksia |
ripaus | mustapippurirouhetta, suolaa ja sokeria |
Paista fileesuikaleet öljyssä pannulla, kunnes ne ovat kypsiä.
Valmista kastike: laita kaikki ainekset kapeaan, korkeaan astiaan. Sekoita sauvasekoittimella, kunnes koostumus on kermaista ja kastike saa vaalean värin.
Huuhdo salaatinlehdet, valuta hyvin ja revi kulhoon. Lisää yksi ruokalusikallinen kastiketta ja parmesanlastut salaatin joukkoon. Sekoita varovasti käännellen.
Levitä kastiketta lusikalla yksi ruokalusikallinen kullekin tortillapohjalle. Jaa täyte tortilloille. Taita tortillan sivut ja alareuna hieman täytteen päälle. Kääri tortilla rullalle alareunasta aloittaen ja leikkaa wrapit halutessasi keskeltä puoliksi.
Vinkki! Saat wrapista kevyemmän korvaamalla kastikkeen esimerkiksi tuorejuustolla, turkkilaisella jogurtilla jne.
Käytä wrappien täytteenä vaihdellen lihaa, kalaa ja kasviksia.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat haamumarengit
-
Salaatit ja alkuruoat Gluteeniton kvinoa-tabbouleh
-
Jälkiruoat Gluteenittomat puolukka-vaniljakierteet
-
Arkiruokaa Gluteeniton munakas mikrossa
-
Muut leivät Gluteenittomat teff-leipäset