Gluteenittomat korealaiset kanavartaat

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
Resepti
600 g broilerin rintafileetä
Marinadi:
2 valkosipulinkynttä
2 rkl seesamiöljyä
1 rkl sitruunamehua
2 rkl soijakastiketta
1 rkl fariinisokeria
½ tl suolaa
ripaus mustapippurirouhetta
tuoretta korianteria ja chilipalkoja

Leikkaa broilerin rintafileet isohkoiksi paloiksi. Sekoita marinadin ainekset kulhossa ja lisää broilerpalat joukkoon. Anna maustua muutaman tunnin. Aseta broilerpalat vartaisiin ja grillaa kypsiksi. Koristele korianterilla ja halutessasi pilko chiliä vartaiden päälle tai tarjoa makean chilikastikkeen kera. 

Vinkki! Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä ensin puoli tuntia, niin ne eivät pala paistettaessa. 
 
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto  

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.