Gluteenittomat korealaiset kanavartaat
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
Resepti | |
600 g | broilerin rintafileetä |
Marinadi: | |
2 | valkosipulinkynttä |
2 rkl | seesamiöljyä |
1 rkl | sitruunamehua |
2 rkl | soijakastiketta |
1 rkl | fariinisokeria |
½ tl | suolaa |
ripaus | mustapippurirouhetta |
tuoretta korianteria ja chilipalkoja |
Leikkaa broilerin rintafileet isohkoiksi paloiksi. Sekoita marinadin ainekset kulhossa ja lisää broilerpalat joukkoon. Anna maustua muutaman tunnin. Aseta broilerpalat vartaisiin ja grillaa kypsiksi. Koristele korianterilla ja halutessasi pilko chiliä vartaiden päälle tai tarjoa makean chilikastikkeen kera.
Vinkki! Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä ensin puoli tuntia, niin ne eivät pala paistettaessa.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Arkiruokaa Gluteenittomat broileripihvit
-
Arkiruokaa Gluteeniton tomaattikastike
-
Arkiruokaa Uuniperunat ja suppistäyte
-
Arkiruokaa Gluteeniton kasvislasagnette
-
Arkiruokaa Gluteenittomat haamumarengit