Gluteenittomat muurinpohjaletut
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
2 | kananmunaa |
½ l | maitoa |
2 ½ dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
½ tl | suolaa |
½ dl | sulatettua margariinia tai voita |
Paistamiseen. | margariinia tai voita |
Vatkaa kananmunien rakenne rikki. Sekoita joukkoon muut ainekset. Annan taikinan turvota 30 minuuttia.
Sulata rasva muurinpohjapannulla ja paista kuumalla pannulla molemmilta puolin ohuita lettuja.
Tarjoa hillon, jäätelön, kermavaahdon, marjojen tai hedelmien kanssa jälkiruoaksi.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat letut ja gluteeniton pannukakku
-
Pullat Gluteeniton tikkupulla
-
Salaatit ja alkuruoat Gluteeniton grillattu parsa
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton italialainen polentapiirakka
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton kesän feta-tomaattipiiras