Gluteenittomat pullatötteröt

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
450 g gluteenitonta pullataikinaa, pakaste
2 dl vispikermaa
2 rkl tomusokeria
1 dl vadelmahilloa
Voiteluun: kananmunaa
Pinnalle: tomusokeria

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Taittele foliosta 10 tötterön muotoista muottia.

Kaulitse taikina jauhotetulla alustalla noin 20 x 50 cm kokoiseksi levyksi. Leikkaa taikinapyörällä taikinasta 10 kappaletta noin 2 cm leveää nauhaa. Rullaa nauhat hieman limittäin tötteröiden pinnalle. Aloita tötterön terävästä päästä.

Asettele tötteröt pellille leivinpaperin päälle. Voitele kananmunalla. Paista 225-asteissa uunissa 10–12 minuuttia.
Irrota tötteröt varovasti foliomuoteista ja anna tötteröiden jäähtyä.

Vaahdota kerma ja mausta vaahto tomusokerilla. Lusikoi hilloa jäähtyneiden tötteröiden sisään. Pursota tai lusikoi kermavaahto viimeiseksi tötteröihin.

Koristele tomusokerilla.

Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto.

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.