Gluteeniton intialainen broilercurry
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
2 rkl | öljyä |
2 | sipulia |
3 | valkosipulinkynttä |
½–1 tl | chilijauhetta |
1 tl | kurkumaa |
1 tl | jauhettua korianteria |
1 tl | jauhettua juustokuminaa |
½ tl | suola |
noin 800 g | gluteenittomia marinoituja broilerinfileitä |
1 ½ dl | maustamatonta jogurttia |
1 tlk (400 g) | tomaattimurskaa |
2 tl | garam masalaa |
Leikkaa broilerinfileet isohkoiksi paloiksi. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää broileripalat. Paista hetki välillä sekoittaen. Lisää sipulit ja paista hetki. Kaada lihat ja sipulit voideltuun uunivuokaan. Lisää joukkoon valkosipulinkynnet, mausteet, jogurtti ja tomaattimurska. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Sekoita joukkoon lopuksi garam masala ja jätä curry kypsymään uunin vielä 10 minuutiksi.
Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kakut Gluteeniton Charlotte Russe
-
Muffinit ja kuppikakut Myllärin gluteeniton porkkanakakku
-
Kakut Gluteeniton Runeberginkakku
-
Puurot Gluteeniton omena-riisipuuro
-
Kakut Gluteeniton runeberginkääretorttu