Gluteeniton jauhelihakastike

Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
400 g | jauhelihaa |
1 | porkkana |
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
3/4 tl | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
1 tlk (400 g) | tomaattimurskaa |
2–3 dl | vettä |
1 tl | oreganoa |
Raasta kuoritut porkkanat ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla tai kasarissa. Sekoita joukkoon porkkanaraaste, sipulit, suola ja mustapippurirouhe. Anna seoksen paistua hetki.
Kaada joukkoon tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon. Mausta yrteillä.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Arkiruokaa Gluteeniton jauhelihakastike
-
Arkiruokaa Gluteeniton jauhelihapizza
-
Arkiruokaa Gluteeniton jauhelihakeitto
-
Pääruoat Gluteeniton hernekeitto kuivatuista herneistä
-
Pääruoat Gluteeniton hapanimeläpossu