Gluteeniton jauhelihakastike
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
400 g | jauhelihaa |
1 | porkkana |
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
3/4 tl | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
1 tlk (400 g) | tomaattimurskaa |
2–3 dl | vettä |
1 tl | oreganoa |
Raasta kuoritut porkkanat ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla tai kasarissa. Sekoita joukkoon porkkanaraaste, sipulit, suola ja mustapippurirouhe. Anna seoksen paistua hetki.
Kaada joukkoon tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon. Mausta yrteillä.
Resepti ja kuva Marjo Jokinen
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton ruskea kastike
-
Salaatit ja alkuruoat Gluteeniton kvinoa-tabbouleh
-
Pääruoat Gluteeniton liha-makaronilaatikko
-
Pääruoat Gluteeniton kasvissosekeitto
-
Pääruoat Gluteeniton lohi-nuudeliwokki