Gluteenittomat joulutorttukierteet
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
n. 12 kpl | |
500 g | joulutorttutaikinaa |
1 dl | luumumarmeladia |
Voiteluun: | kananmunaa |
Pinnalle: | tomusokeria |
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan tai ota taikina jääkaapista leivottavaksi. Kaulitse taikina hyvin jauhotetulla alustalla kahdeksi ohueksi levyksi. Levitä toiselle levylle luumumarmeladia ja siirrä toinen levy päälle. Leikkaa taikinapyörällä suikaleita (pituus noin 22 cm). Ota suikale käteen ja venytä sitä varovasti. Kieputa suikaleita päistä vastakkaisiin suuntiin ja muotoile sykeröiksi. Piilota päät sykerön alle. Voitele kierteet kananmunalla. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Siivilöi kierteiden päälle tomusokeria.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat torttukupit
-
Kausileivonnaiset Gluteeniton joulumysli
-
Pääruoat Gluteeniton kasvis-nuudeliwokki
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla