Gluteeniton juustopiirakka
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
Pohja: | |
2 ½ dl | Semper Gluteenittomia Kaurahiutaleita |
2 dl | Semper Gluteenitonta Jauhoseosta (Hieno, Karkea, Gluteeniton tai Kuitupitoinen jauhoseos) |
125 g | margariinia tai voita |
2 rkl | vettä |
Täyte: | |
4 | kananmunaa |
1 dl | kermaa |
3 dl | maitoa |
1 tl | paprikajauhetta |
½ tl | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
4 dl | kypsytettyä vahvan makuista juustoa raasteena |
Laita uuni lämpenemään 225-asteeseen. Sekoita gluteenittomat kaurahiutaleet ja jauhoseos kulhossa. Lisää margariini tai voi kulhoon ja vaivaa taikina käsin. Lisää vesi loppuvaiheessa.
Painele taikina pyöreään vuokaan (halkaisija noin 24 cm). Paista piirakkapohjaa noin 10 minuuttia.
Vatkaa kananmunat, kerma, maito ja mausteet kulhossa. Lisää juustoraaste esipaistetulle piirakkapohjalle ja kaada päälle muna-kermaseos. Paista uunin keskitasolla vielä 25-30 minuutttia, kunnes piirakka on kullanruskea.
Vinkki! Anna piirakan jäähtyä hetki ennen tarjoamista, niin se on helpompi leikata paloiksi.
Kaupallinen yhteistyö: Semper Gluteeniton
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Letut, pannukakut, blinit Gluteenittomat blinit
-
Kakut Gluteeniton cookies-kakku
-
Pikkuleivät, keksit Gluteenittomat joulupiparit
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (rahkataikina)
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (perunataikina)