Gluteeniton kaura-punajuuripaistos
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
4 annosta | |
1 | sipuli |
5 | pientä punajuurta |
2 rkl | öljyä |
4 dl | Myllärin Kaura Ateriajyviä |
n. 7 dl | vettä |
0,5 dl | balsamietikkaa |
1 tl | rosmariinia (kuivattua) |
1 tl | suolaa |
100 g | vuohenjuustoraastetta (tai paloja) |
pinnalle | tuoretta rosmariinia |
Kuori ja suikaloi punajuuret ja pilko sipuli. Pyörittele niitä pannulla öljyssä hetki, lisää ateriajyvät ja sekoita. Lisää puolet vedestä ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen ja välillä sekoitellen noin 20 minuuttia. Lisää vettä vähitellen. Lopussa ripottele juustoraaste pinnalle ja anna sulaa. Hienonna pinnalle tuoretta rosmariinia.
Kaupallinen yhteistyö: Helsingin Mylly
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Letut, pannukakut, blinit Gluteenittomat blinit
-
Kakut Gluteeniton cookies-kakku
-
Pikkuleivät, keksit Gluteenittomat joulupiparit
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (rahkataikina)
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (perunataikina)