Gluteenittomat kesäkurpitsa-halloumipihvit
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
500 g | kesäkurpitsaa |
1 | porkkana |
0,5 | keltainen paprika |
200 g | halloumijuustoa |
1 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
2 | kananmunaa |
0,5 tl | suolaa |
ripaus | mustapippurirouhetta |
0,5 prk (n. 75 g) | ranskankermaa (creme fraiche) |
Raasta kesäkurpitsa ja porkkana raastimen karkealla terällä. Purista kesäkurpitsasta neste pois. Leikkaa paprika ja halloumijuusto pieniksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa keskenään kaikki ainekset. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen paistamista.
Kuumenna öljy tai margariini lettupannulla, annostele kasvisseosta pannulle ja paista keskilämmöllä kullanruskeita pihvejä.
Annoksesta tulee 18 pihviä.
Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään? -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton kasvis-nuudeliwokki
-
Pääruoat Gluteeniton bataatti-kookoscurry
-
Salaatit ja alkuruoat Gluteeniton kvinoa-tabbouleh
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla