Gluteeniton kesäkurpitsa-tsatsiki
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 (400 g) | kesäkurpitsa |
½ tl | suolaa |
2 | valkosipulin kynttä |
2 dl | turkkilaista jogurttia |
1 tl | sokeria |
ripaus | mustapippurirouhetta |
2 tl | sitruunanmehua |
Raasta kesäkurpitsa. Laita se siivilään ja sekoita joukkoon suola. Anna ylimääräisen nesteen valua pois. Kuori ja hienonna valkosipulit. Yhdistä kaikki ainekset. Tarjoile kyssäkaalipihvien kera. Kyssäkaalipihvien ohje täällä.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton kasvis-nuudeliwokki
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Pääruoat Gluteeniton retkiruokaresepti: Lehtipihviburgerit
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton vuohenjuustokakku