Gluteeniton kikhernefusillipasta kauden kasviksista

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
4 hengelle
1 pss (250 g) Makrobios Luomu Kikhernefusilli (tai halutessa jokin muu Makrobios Luomufusilli)
1 keltainen luomupaprika
1–2 mieto punainen luomuchili (maun mukaan)
1 luomupunasipuli
1/2 pss (n. 50 g) luomubabybinaattia
2 luomuvalkosipulinkynttä
500 g luomutomaattimurskaa
luomuyrttejä oman maun mukaan
maustamiseen ruususuolaa, pippuria, oreganoa

 

Huuhtele vihannekset. Pilko paprika, sipuli ja chili suikaleiksi sekä hienonna valkosipuli. Kuullota sipuli ja valkosipuli kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Lisää vihannekset, mausteet ja lopuksi tomaattimurska. Hauduttele kastiketta miedolla lämmöllä 10–20 min. käytettävissä olevan ajan mukaan. 

Keitä pasta pussin ohjeen mukaisesti. Muista, että pastan keittoaika on vain 4 minuuttia ja että kypsentyminen tulee katkaista huuhtelemalla valmis pasta nopeasti kylmällä vedellä. Yhdistä pasta tomaattikastikkeeseen. 

Tarjoile sellaisenaan tai ripottele päälle parmesaania tai Makrobioksen ravintohiivahiutaleita halutessasi reseptistä täysin vegaanisen. Voit lisätä annokseen vielä runsaasti basilikaa, korianteria tai muuta lempiyrttiäsi makua tuomaan! 

 

Kaupallinen yhteistyö: Makrobios

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.