Gluteeniton kikhernefusillipasta kauden kasviksista
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
4 hengelle | |
1 pss (250 g) | Makrobios Luomu Kikhernefusilli (tai halutessa jokin muu Makrobios Luomufusilli) |
1 | keltainen luomupaprika |
1–2 | mieto punainen luomuchili (maun mukaan) |
1 | luomupunasipuli |
1/2 pss (n. 50 g) | luomubabybinaattia |
2 | luomuvalkosipulinkynttä |
500 g | luomutomaattimurskaa |
luomuyrttejä oman maun mukaan | |
maustamiseen ruususuolaa, pippuria, oreganoa |
Huuhtele vihannekset. Pilko paprika, sipuli ja chili suikaleiksi sekä hienonna valkosipuli. Kuullota sipuli ja valkosipuli kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Lisää vihannekset, mausteet ja lopuksi tomaattimurska. Hauduttele kastiketta miedolla lämmöllä 10–20 min. käytettävissä olevan ajan mukaan.
Keitä pasta pussin ohjeen mukaisesti. Muista, että pastan keittoaika on vain 4 minuuttia ja että kypsentyminen tulee katkaista huuhtelemalla valmis pasta nopeasti kylmällä vedellä. Yhdistä pasta tomaattikastikkeeseen.
Tarjoile sellaisenaan tai ripottele päälle parmesaania tai Makrobioksen ravintohiivahiutaleita halutessasi reseptistä täysin vegaanisen. Voit lisätä annokseen vielä runsaasti basilikaa, korianteria tai muuta lempiyrttiäsi makua tuomaan!
Kaupallinen yhteistyö: Makrobios
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton myskikurpitsapasta hasselpähkinäpestolla
-
Pääruoat Gluteeniton uunilohi ja sitruunainen kaurarisotto
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton vaniljainen Muru-piirakka
-
Muut leivät Gluteenittomat sämpylät
-
Pääruoat Gluteeniton tomaattinen lihapullapasta