Gluteeniton kylmäsavulohitahna siemennäkkärille
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
3 dl | turkkilaista jogurttia |
1/2 | pieni punasipuli hienonnettuna |
50 g | kylmäsavulohta |
tilkka | sitruunamehua |
suolaa | |
pippuria | |
tilliä |
Kaupallinen yhteistyö Leipomo Rosten
Kylmäsavulohitahna sopii hyvin siemennäkkileivän päälle alkupalaksi tai esimerkiksi välipalaksi. Tahna on helppo ja nopea valmistaa. Tarjoile tahna Leipomo Rostenin gluteenittomien makuvaihtoehtojen (Chia & Kvinoa Siemennäkkileipä, Kaura & Auringonkukka Siemennäkkileipä) kanssa.
Lisää turkkilainen jogurtti kulhoon. Hienonna punasipuli ja pilko kylmäsavulohi ja sekoita ne jogurtin joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele ripottelemalla tilliä pintaan.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Puurot Myllärin gluteeniton vispipuuro
-
Jälkiruoat Gluteenittomat köyhät ritarit
-
Pääruoat Gluteeniton kasvis-nuudeliwokki
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla