Gluteenittomat kyssäkaalipihvit
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 dl | maitoa |
2 | kanamunaa |
1 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
1 rkl | sokerijuurikaskuitua hiutaleina |
1 tl | suolaa |
1 tl | kuivattua basilikaa tai oreganoa |
ripaus | mustapippurirouhetta |
1 (600 g) | kyssäkaali |
2 | porkkanaa |
pala | purjoa |
Paistamiseen: | öljyä tai margariinia |
Sekoita maidon joukkoon kananmunat ja jauhoseos. Hienonna hiutaleita hieman kämmenien välissä ja sekoita taikinaan. Lisää mausteet.
Raasta kuorittu kyssäkaali ja porkkanat raastimen karkealla terällä. Puristele neste pois raasteesta ja lisää taikinaan. Hienonna purjo ja sekoita taikinan joukkoon.
Paista ohukaispannulla pieniä pihvejä miedolla lämmöllä (1 4 kpl). Hauduta pihvit kypsiksi leivinpaperin päällä pellillä 175-asteisessa uunissa 10 minuutin ajan.
Tarjoa kesäkurpitsa-tsatsikin kera. Katso täältä kesäkurpitsa-tsatsikin ohje.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Letut, pannukakut, blinit Gluteenittomat blinit
-
Kakut Gluteeniton cookies-kakku
-
Pikkuleivät, keksit Gluteenittomat joulupiparit
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (rahkataikina)
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (perunataikina)