Gluteenittomat lantturieskat lanttulaatikosta
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
200 g | gluteenitonta lanttulaatikkoa |
1 ½-2 dl | vaaleaa riisijauhoa |
1 dl | gluteenittomia kaurahiutaleita |
½ tl | suolaa |
½ tl | leivinjauhetta |
1 | kananmuna |
1 dl | maitoa |
Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Jaa taikina keoiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Taputtele jauhotetuin käsin ohuehkoiksi rieskoiksi. Pistele rieskat haarukalla. Paista 250 -asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Ohjeesta tulee 8–9 rieskaa.
Vinkki! Jos valmistat rieskat gluteenittomasta porkkanalaatikosta niin lisää riisijauhoja hieman vähemmän.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton sosekeitto porkkanalaatikosta
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat torttukupit
-
Muffinit ja kuppikakut Gluteenittomat mokkapalat jouluisella twistillä
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (rahkataikina)
-
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (perunataikina)