Gluteeniton retkiruokaresepti: Lehtipihviburgerit

Valmistusaineet

8 annosta

Määrä Ainesosa
16 gluteenitonta tummaa leipäviipaletta
700–800 g porsaan sisäfilettä
voita
suolaa
mustapippurirouhetta
paprikamajoneesia
tomaattisiivuja
paholaisen hilloa
marinoitua punasipulia

Leikkaa tomaatista ohuita siivuja. Leikkaa porsaan sisäfileestä 80–100 gramman paloja. Nuiji lihanuijalla noin puolen senttimetrin paksuiseksi pihviksi.

Kuumenna nuotiopannu. Kuumenna voi pannulla. Laita ohueksi nuijittu lehtipihvi pannulle. Kypsennä muutama minuutti ja käännä. Ripottele pihvin päälle suolaa ja mustapippuria. Anna vielä kypsyä.

Lämmitä leipiä hetki samaan aikaan tulen lähellä.
Kokoa hampurilainen: levitä majoneesi leivän päälle, sen päälle tomaattisiivu, paholaisen hilloa, marinoitua punasipulia sekä pihvi.

Resepti ja kuva: Johanna Lahtinen

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.