Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
8 gluteenitonta tummaa leipää tai saaristolaisleipää
Kalamassa:
450 g lämminsavulohta
3 dl tilliä
18 cm purjoa
300 g ruohosipulituorejuustoa
300 g ranskankermaa
2 rkl sinappia
3 tl hunajaa

Laita kertakäyttöhanskat käteen ja hienonna savulohi sormin. Hienonna purjo ja lisää seokseen. Saksi tilli joukkoon. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa.

Lämmitä leipiä nuotiotulilla hetken aikaa.

Käytä noin 1/3 kalamassasta ja jaa massa tasaisesti leipien päälle. Säästä loput täytteestä vaikkapa kuumien hiillosperunoiden lisäkkeeksi.

Vinkki! Käytä yleisellä laavulla omaa halstaria leipien lämmittämiseen tai
käytä foliota leipien alla kontaminaatioriskin välttämiseksi.

Resepti ja kuva: Johanna Lahtinen

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.