Gluteeniton retkiruokaresepti: Marjat pannulla
Valmistusaineet
4 annosta
Huom! Varmista alkuperäisestä ohjeesta aineiden mittasuhteet. Annoslaskuri perustuu tekniseen laskukaavaan eikä se muuta ohjeen tekstiä. Annosmäärän muuttaminen voi vaikuttaa myös paistoastian kokoon ja kypsennysaikaan. Voimme vastata vain alkuperäisten ohjeiden laadusta.
Määrä | Ainesosa |
---|---|
Kuningatarrahka: | |
1 prk (200 g) | kuningatar-rahkaa |
1 prk (200 g) | maitorahkaa |
Marjat pannulla: | |
200 g (1 pss) | marjasekoitusta (pakaste) |
2 rkl | hunajaa |
Sekoita rahkat kulhossa ja laita tiiviörasiaan. Kuljeta rahkaseos retkelle tiiviörasiassa kylmälaukussa.
Kuumenna marjat korkeareunaisella nuotiopannulla kiehuvan kuumaksi. Jaa kuumat marjat annosastioihin. Lisää marjojen päälle kuningatarrahkaa.
Nauti heti kuumana ennen kuin marjat viilenevät.
Vinkki! Rahkan sijaan voit ottaa mukaan vaahdotettua kermaa tai jäätelöä kylmennetyssä ruokatermoksessa.
Resepti ja kuva: Johanna Lahtinen.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteeniton marjamalja
-
Jälkiruoat Gluteeniton uunijäätelö
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Jälkiruoat Gluteeniton jouluinen tiramisu