Gluteeniton retkiruokaresepti: Marjat pannulla

Valmistusaineet

4 annosta

Määrä Ainesosa
Kuningatarrahka:
1 prk (200 g) kuningatar-rahkaa
1 prk (200 g) maitorahkaa
Marjat pannulla:
200 g (1 pss) marjasekoitusta (pakaste)
2 rkl hunajaa

Sekoita rahkat kulhossa ja laita tiiviörasiaan. Kuljeta rahkaseos retkelle tiiviörasiassa kylmälaukussa.

Kuumenna marjat korkeareunaisella nuotiopannulla kiehuvan kuumaksi. Jaa kuumat marjat annosastioihin. Lisää marjojen päälle kuningatarrahkaa.

Nauti heti kuumana ennen kuin marjat viilenevät.

Vinkki! Rahkan sijaan voit ottaa mukaan vaahdotettua kermaa tai jäätelöä kylmennetyssä ruokatermoksessa.

Resepti ja kuva: Johanna Lahtinen.

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.