Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
200 g leivontamargariinia
3 dl sokeria
4 kananmunaa
1 tl ksantaania
½ tl suolaa
5 dl teff-jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 ½ dl vettä
Kuorrutus:
50 g leivontamargariinia
½ dl kuumaa kahvia
3 dl tomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmunat sekä ksantaani ja vatkaa seos kuohkeaksi. Lisää kuivat aineet sekä vesi ja sekoita.

Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja tasoita. Paista 175-asteissa uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.

Valmista kuorrutus: Sekoita margariini, kahvi, tomusokeri ja kaakaojauhe tasaiseksi seokseksi. Levitä kuorrutus jäähtyneiden mokkapalojen päälle. Leikkaa sopivan kokoisiksi annospaloiksi.

Resepti: Virtasalmen Viljatuote. Kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto.

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.