Gluteenittomat mustikkamuffinit

Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 | kananmuna |
1 dl | sokeria |
100 g | margariinia |
1/2 dl | gluteenittomia kauraleseitä |
2 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
1 tl | vaniliinisokeria |
1 1/2 tl | leivinjauhetta |
1/2 dl | maitoa |
2 dl | mustikoita |
Sekoita kananmuna, sokeri ja sulatettu margariini. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi.
Lisää lopuksi mustikat varovasti sekoittaen. Jos käytät pakastemustikoita, lisää ne jäisinä.
Jaa taikina kahden lusikan avulla paperisiin muffinivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Hapanleivästä Sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat suklaiset mukikakut mikrossa
-
Muut leivät Gluteeniton jouluinen puolukkaleipä
-
Pääruoat Gluteeniton intialainen broilercurry
-
Kakut Gluteeniton jäätelökakku
-
Kakut Gluteeniton jäädytetty Daim-kakku