Gluteenittomat mustikkamuffinit
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 | kananmuna |
1 dl | sokeria |
100 g | margariinia |
1/2 dl | gluteenittomia kauraleseitä |
2 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
1 tl | vaniliinisokeria |
1 1/2 tl | leivinjauhetta |
1/2 dl | maitoa |
2 dl | mustikoita |
Sekoita kananmuna, sokeri ja sulatettu margariini. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi.
Lisää lopuksi mustikat varovasti sekoittaen. Jos käytät pakastemustikoita, lisää ne jäisinä.
Jaa taikina kahden lusikan avulla paperisiin muffinivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Hapanleivästä Sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat suklaiset mukikakut mikrossa
-
Kakut Gluteeniton sitruunakakku
-
Kakut Gluteeniton täytekakku- tai kääretorttupohja
-
Kakut Gluteeniton tiikerikakku
-
Pääruoat Gluteeniton suppilovahvero-pekonitortilla