Gluteeniton omena-riisipuuro
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 l | vettä |
1 ½ dl | puuroriisiä |
3 | happamahkoa omenaa |
½ dl | sokeria |
ripaus | suolaa |
maun mukaan | kanelia |
Kuori ja leikkaa omenat kuutioiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää ripaus suolaa, riisisuurimot ja omenakuutiot. Hauduta miedolla lämmöllä 30-40 minuuttia.
Mausta puuro lopuksi sokerilla ja kanelilla. Tarjoa puuro maidon kera.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kakut Gluteeniton Charlotte Russe
-
Muffinit ja kuppikakut Myllärin gluteeniton porkkanakakku
-
Pääruoat Gluteeniton intialainen broilercurry
-
Pääruoat Gluteeniton suppilovahvero-pekonitortilla
-
Kakut Gluteeniton runeberginkääretorttu