Gluteenittomat pähkinäiset suklaakuppikakut
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
n. 250 g (¾ prk) | pähkinäkaakaolevitettä |
3 | kananmunaa |
2 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
Kuorrute: | |
100 g | tummaa suklaata |
100 g (1/4 prk) | pähkinäkaakaolevitettä |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
14 kpl normaalikokoisia muffineja
Sekoita keskenään kulhossa pähkinäkaakaolevite ja kananmunat. Lisää taikinaan jauhoseos pienissä erissä sekoittaen.
Annostele taikina muffinivuokiin.
Paista leivonnaiset 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna leivonnaisten jäähtyä.
Valmista kuorrute: Sulata suklaa kulhossa miedolla lämmöllä mikroaaltouunissa. Sekoita seosta välillä.
Lisää pähkinäkaakaolevite ja tuorejuusto suklaan sekaan ja vatkaa tasaiseksi massaksi sähkövatkaimella. Pursota kuorrute muffinien päälle ja ripottele pinnalle koristeita.
Resepti: Marjo Jokinen
Kuva: Sonja Tuomi
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kakut Gluteeniton sitruunakakku
-
Kakut Gluteeniton täytekakku- tai kääretorttupohja
-
Kakut Gluteeniton tiikerikakku
-
Pääruoat Gluteeniton suppilovahvero-pekonitortilla
-
Kakut Gluteeniton suklaakakku (vegaaninen)