Gluteeniton pappilan hätävara

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
100 g gluteenittomia joulupipareita
250 g mascarponea
250 g maitorahkaa
½ dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
4 dl marjoja
½–1 dl sokeria

4 annosta

Murustele keksit tai hienonna ne tehosekoittimessa. Vaahdota mascarpone. Lisää joukkoon rahka, sokeri ja vanilliinisokeri. Lusikoi annosmaljoihin vuorotellen keksimuruja ja sitten rahkaseosta. Mausta marjat sokerilla ja sekoita ne lopun rahkan joukkoon. Lusikoi marjarahka maljoihin. Koristele pipareilla ja marjoilla.


Resepti: Marjo Jokinen
Kuva: Studio Sami Helenius Oy

 

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.