Gluteeniton pappilan maustekakku
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
4 | kananmunaa |
3 dl | sokeria |
1 ½ dl | kermaa |
1 ½ dl | voisulaa |
1 tl | kanelia |
½ tl | kardemummaa |
1 tl | soodaa |
4 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään sekä varaa kerma ja voisula valmiiksi. Lisää vaahtoon vuorotellen kuivat aineet, voisula ja kerma. Nostele taikina voideltuun ja jauhotettuun 2 litran rengaskakkuvuokaan.
Paista 175-asteisessa uunissa 50 minuuttia–1 tunti.
Hapanleivästä sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton kasvis-nuudeliwokki
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Pääruoat Gluteeniton retkiruokaresepti: Lehtipihviburgerit
-
Muut leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton vuohenjuustokakku